PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BroilKing_PortaChef-320_1000px

BROIL KING PORTA CHEF 320 GÁZGRILL

A szerény mérete ellenére is hatékony, kompakt grill nagyszerűen helytáll utazások, kirándulások alkalmával és a legtöbb hordozható grillhez képest meglepően sokoldalú felszereltséget tudhat magáénak. Két oldalsó polc segíti a grillező munkáját. A megbízható, erős lábakon álló Porta Chef apró mérete ne tévesszen meg senkit, gond nélkül hozza a nagyméretű grillezők teljesítményét. A rozsdamentes acél égőfej teljes értékű grillé avatja az egy kézben is könnyen hordozható grillezőt, mellyel remek fogások készíthetőek a civilizációtól távol is. A grillezőhöz több méretű gáztartály is csatlakoztatható, így már tényleg nem lehet akadály  a helyszín egy nagyobb grillparti megüléséhez.

• 14,000 BTU teljesítmény
Porcelán borítású rácsos sütőfelület
• 1426 négyzet cm sütőfelület.
• Rozsdamentes Flav-R-Wave sütő rendszer
• Sure-lite Indító rendszer
• Accu-Temp hőmérő
• Teljesítménye: 5,25 kW
Adatok
– Hossza
– Szélessége
– Magasság
– Súlya 

 

 Sütőfelület
 61 x 31 cm

 

Porta Chef 320 hordozható grill

Porta Chef 120 hordozható grill

Porta Chef hordozható grill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top