PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

IMPERIAL XLS

ImperialXL-gazgrill

BROIL KING IMPERIAL XLS gázgrill

A Broil King Imperial grillcsalád tagjai figyelemreméltó méretükkel és teljesítményükkel mágnesként vonzzák magukhoz a grillezőket. A család legnagyobb tagjaként az Imperial XL rendelkezik a legteljesebb felszereltséggel és a különleges funkciók terén is kiemelkedőt nyújt. A hatalmas gázgrill két, egymástól teljesen függetlenül is üzemeltethető sütőrésszel rendelkezik, melyek saját tetőt kaptak, így a látvány mellett a sokoldalúságára sem lehet panasz. Minőségi alapanyagainak köszönhetően a jókora rakodótérrel és 6 Dualt-Tube égővel felszerelt grill egész évben gond nélkül használható, a rozsdamentes acél szerkezetért és a kifejezetten tartós öntött vas rácsokért még szélsőséges időjárás esetén sem kell aggódni. Mérete ellenére még kezdő grillezők számára sem jelent gondot a működtetése: a könnyű begyújtásról a gombnyomásra bekapcsolható elektronikus rendszer felel, míg a tökéletes hőeloszlást és hőtartást a Flav-R-Wave szállítja. Kis és nagy társaságok számára egyaránt ideális és az optimálisan kiegyensúlyozott nyárs még a nyárson sült húsok kedvelőinek is tartogat kellemes meglepetéseket. A sütést igazi élménnyé változtatja az Imperial XL, ami beépített világítással, 4 rozsdamentes sütőráccsal, 2 két oldalas öntött vas ráccsal, strapabíró kerekekkel és polcokkal lopja be magát a szívekbe.

• Gázüzemű grillsütő
• Elektronikus gyújtó rendszer
• 4+2 db rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer
• 2 elkülönülő sütőtér 65×49 cm + 30×49 cm
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• 4,5 kW rozsdamentes acél hátsó grillező égő
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Porcelán bevonatú melegen tartó rács
• 3 kW oldalégő serpenyőnek, lábasnak
• Forgó grillnyárs elektromos motorral a nagy sütőtérben
• Minőségi anyaghasználat miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei miatt könnyen mozgatható, de stabilan rögzíthető
• Higiénikus rozsdamentes felületek

 

Mérete
– Hossza 193 cm
– Szélessége 63 cm
– Magassága 125 cm
– Súlya 136 kg
Sütőfelületek
65 x 49 cm
30 x 49 cm

Imperial XLS  gázgrill

Imperial XL  gázgrill

Regal XL  gázgrill

Regal 590s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 440 gázgrill

Baron 340 gázgrill

Baron 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top