PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

Baron-440-gazgrill

BROIL KING BARON 440 GÁZGRILL

A Therma-Cast™ öntött alumíniumból gyártott, 64×43 cm nagyságú sütőterű grillben a rozsdamentes acél rácsok mellett a tervezők még szorítottak helyet egy porcelánbevonatos melegen tartó felületnek is. A zárható grill tágas (és zárható) tárolórésszel és oldalra nyíló, kényelmesen nagy rakodófelülettel érkezik, amelyek ugyancsak rozsdamentes acélból készültek. További biztonsági intézkedésként a grillben található alkatrészeket is bevonták rozsdásodásnak ellenálló cinkkel. A kényelmesen tágas Baron 440-es gázgrill nagyobb társaságokat is képes kiszolgálni a a gyorsan felfűtő és egyenletes sütési hőmérsékletet kínáló 4 db Dual-Tube égőjének és egy oldalégőjének köszönhetően. A szintkiegyenlítővel is felszerelt négykerekes grill masszív termete ellenére is jól mozgatható, akár 360 fokban is elforgatható.

• Higiénikus rozsdamentes felületek
• Elektronikus gyújtó rendszer
• 4 db rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Dura-Bilt™ Porcelán bevonatú melegen tartó rács
• 2,7 kW oldalégő serpenyőnek, lábasnak
• Minőségi anyaghasználat miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei révén könnyen mozgatható, de stabilan rögzíthető is

 

Adatok
Hossza 145 cm
Magassága 116 cm
Szélessége 61 cm
Súlya 70 kg
Sütőfelület
64 x 44 cm

Imperial XLS  gázgrill

Imperial XL  gázgrill

Regal XL  gázgrill

Regal 590s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 440 gázgrill

Baron 340 gázgrill

Baron 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

ARCHÍVUM

KATEGÓRIÁK

Back to Top