PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BARON 320

Baron-320-gazgrill

BROIL KING BARON 320 GÁZGRILL

Az ideális családi méretű Baron 340 kategóriájának másik legsikeresebb grillsütője, de ez a modell már nem tartalmaz oldalégőt. A mély Therma-Cast™ öntött alumínium sütőtér és a rozsdamentes acél rácsok gondoskodnak a megfelelő hőszigetelésről, mely a kiváló végeredmény egyik záloga. A tágas tároló szekrény, a nagyméretű, porszórt festéssel ellátott acélból készült, lehajtható oldalsó polc elegendő helyet biztosítanak az alapanyagoknak és a grill eszközöknek, és lehajthatóak, amikor a helyigény miatt a méret csökkentésére van szükségünk. A BARON 340 készülék nagyszerű választás minden különleges igényű grillezőnek.

• Gázüzemű grillsütő
• Elektronikus gyújtó rendszer
• Rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer  3 db
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Porcelán bevonatú melegen tartó rács
• Minőségi anyagai miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei miatt könnyen mozgatható, de stabilan rögzíthető
• Higiénikus rozsdamentes felületek

 

Mérete
– Hossza 127 cm
– Szélessége 61 cm
– Magasság 116 cm
– Súlya 58 kg

 

Sütőfelület
48 x 44 cm

 

Imperial XLS  gázgrill

Imperial XL  gázgrill

Regal XL  gázgrill

Regal 590s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 440 gázgrill

Baron 340 gázgrill

Baron 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top