Otthonába visszük bemutatótermünket 3D-s alkalmazásunkkal!

A rendkívüli helyzetre tekintettel elkészítettünk egy olyan oldalt Önnek, mellyel otthonába visszük jakuzzi bemutatótermünket! 

(3D-s videónk kezelését haladó felhasználók mindenféle ismertető nélküli is használni tudják, ilyen esetben gördítsen tovább!)

ÍGY MŰKÖDIK 3D-S BEJÁRÁSUNK

KEZELÉS, KATTINT­HATÓ PONTOK

A videó feltárja a 3D-s bejárás használatát. A virtuális bemutatóteremben Ön szabadon közlekedhet, minden terméket körbejárhat. A közlekedéshez használja a fel-le-jobbra és balra billentyűket, illetve kattintson a termékeknél lévő színes gombokra, ahol a termékről videót és további információkat talál.

A termékek méreteit is lehetősége van lemérni így otthonában úgy vásárolhat, mintha jelen lenne bemutatótermünkben. 

Megtekintheti Vezse Roland cégvezető személyes gyors körbevezetését is, így a 3D-s bejárást már ismerős terepen kezdheti meg!

A videóban Roland a HotSpring Highlife sorozatának masszázsmedencéit mutatja be, és sorra került a jakuzzik között egy kakukktojás, a pehelykönnyű Softub is. A videóban első kézből, a tulajdonostól tudhat meg érdekességeket Amerika legnépszerűbb masszázsmedencéiről. 

3D virtuális séta a SpaTrend óriási jakuzzi és kültéri wellness bemutatótermében

A jelen helyzethez alkalmazkodva rendhagyó módon járhatja be ürömi központi bemutatótermünket, amelyben több, mint 1200 négyzetméteren tengernyi jakuzzi, kerti grill és kerti bútor között sétálva mutatjuk be a kültéri élet minden termékét, amelyet kínálatunk tartalmaz Csatlakozzon hozzánk!

Ismerje meg a jakuzzi típusokat!

Három, különböző jakuzzi típust mutatunk be kínálatunkból, melyek az egyedi igényekhez igazodva szolgálják ki a wellness rajongó közönség igényeit. Akár nyaralójába keres egy egyszerűen telepíthető jakuzzit, akár otthonába szeretne egy prémium masszázsmedencét, kínálatunkban biztosan megtalálja álmai jakuzziját!  

HOTSPRING JAKUZZIK
Amerika kedvenc masszázsmedencéi a HotSpring jakuzzik, melyek prémium masszázsélményt kínálnak. Mind megjelenésükben, mind funkciójukban a kategória csúcsát jelentik.
FREEFLOW JAKUZZIK
A Freeflow jakuzzik legnagyobb előnye a könnyű telepíthetőség. Akár otthonába, akár nyaralójába szeretne egy igazi kompakt darabot, a Freeflow jakuzzi kiváló választás lehet.
SOFTUB JAKUZZIK
A Softub jakuzzik különlegessége, a pehelykönnyű súlyukban rejlik. A Softub masszázsmedencék a legszűkebb kertbejárón is könnyedén beguríthatók és telepíthetők.

SZERVIZ

Kiszállítás, feltöltés, beüzemelés

A SpaTrend szerviz csapata nem ismer lehetetlent! Szakértő kollégáink segítenek Önnek a masszázsmedence telepítésében, beüzemelésében, és használatba vétel után a karbantartásban is, hogy az Ön jakuzzijának vize mindig kristálytiszta és használatra kész legyen. 

Vízkezelés könnyedén – a jakuzzi mindig kristálytiszta vizének titka

AQUAFINESSE
A jakuzzik vízkezelése sosem volt egyszerűbb: heti 5 perc munkával az AquaFinesse™ kristálytisztává teszi jakuzzijának forró vizét. A biofilm bontására "szakosodott" természetes víztisztító adalék olyan finom selymes, lágy vizet kínál, mely még a legérzékenyebb bőrt sem irritálja.
EZÜST ION PATRON
A Freshwater AG+ ezüst ion parton a HotSpring masszázsmedencék egyedi fertőtlenítő és tisztítószere. A kerámia golyócskák ezüsttel bevont felülete ezüst kolloiddal telíti a jakuzzi vizét, és folyamatosan baktérium semlegesítést végez.Önnek nincs más dolga, mint élvezni a jakuzzi kristálytiszta vizét.
KLASSZIKUS SZŰRŐK
A HotSpring Spas exkluzív szűrőbetétje gyönyörűen megtisztítja a masszázs­medence vizét. Hosszú élettartama csak gyakori (heti egy alkalom) szűrő­tisztítás mellett biztosított, de a tökéletes higiéniáról is csak a tiszta szűrő képes. Kérje szakértőink segítségét a megfelelő szűrőbetét kiválasztásához!

KÉRJE JAKUZZI SZAKÉRTŐINK SEGÍTSÉGÉT, VIRTUÁLIS KÖRBEVEZTÉSÉT

Kérje jakuzzi szakértő kollégáink telefonos, vagy online körbeveztését 3D bemutatótermünkben, tegye fel kérdéseit, mindenben segítségére leszünk! Válasszuk ki együtt az Ön igényeinek megfelelő masszázsmedencét!