Bútorokkal tgye élhetővé külterét!
KERTI BÚTOROK

Varázsoljon eleganciát és kényelmet kertjébe!

A természethez való kötődésünket egyre többen csak saját kertünkben tudjuk kielégíteni. Az itt eltöltött idő kényelméről gondoskodnak kerti bútoraink, melyek minden időjárási körülmények között meg kell őrizzék eredeti minőségüket.

Az itt felhasznált szintetikus anyagok nagy előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényelnek, egyaránt jól bírják nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat. A bútorok vázát könnyűfém szerkezet képezi, ezáltal könnyen mozgathatók és rendkívül hosszú életűek. Az asztalok felületét edzett, színezett üveglap borítja. A megjelenő bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, elegancia, a praktikus felhasználás és a kényelem. A kínálat fő elemei az étkező- illetve ülőgarnitúrák, sarokülők, napozó ágyak illetve az egyszerű nyugágyak.

VÁLASSZON MÁRKÁINK KÖZÜL!

ETHOS

Erre a német gyártóra úgy kell tekintenünk, mint stílusteremtőre. Organikus formái megragadják a szemet, és szinte bármilyen stílusú környezetbe beilleszthetők a bútoraik. Rattan fonásuk igazi bravúrnak számít a kerti bútorok világában.

Jati & Kebon

Ez a sorozat különösen selymes tapintású alumíniumelemekből készül szinte az örökkévalóságnak. A design irányzatok szögletes, letisztult vonulatát képviselik.

SPALOUNGE

A Spalounge koncepciója az, hogy olyan kerti bútorokat alkosson, melyek a legjobban hasonlítanak az otthonunkban használatos modern bútorokhoz – csak ezek teljesen vízállók.