Árnyékolókkal az élhető környezetért!
UMBROSA ÁRNYÉKOLÓK

Élvezze a szabadtéri pihenést tűző napfényben is!

A hagyományos napernyők világát teljesen megújító Umbrosa légiesen könnyed, a természet formáiból ihletett merített, letisztult színvilágú kollekciót alkotott. Az árnyékgyártásban kitűnő világhírű cég egy ponton rögzített napernyői sokoldalú flexibilitással rendelkeznek, míg a több helyen fixált árnyékolók kényelmes stabilitásukkal tűnnek ki a tömegből. A minőségi alapanyagok mellett különös gondot fordítanak az egyszerű és megbízható használhatóságra. Az Umbrosa napernyőcsalád pimasz stílusában ötvözi a játékos attitűdöt, az egyedi megjelenést és a funkcionalitást.

Az olasz gyártó nagy hangsúlyt fektet a legkiválóbb szerkeszeti elemek használatára, ha közelről megnézzük ezeket az árnyékolókat, akkor láthatjuk, hogy a legidőtállóbb termékellel van dolgunk. Az eszközök számottevő karbantartást nem igényelnek, a felhasznált fémek idővel sem színeződnek el.

UMBROSA

ICARUS

árnyekoló napernyő

Az olasz gyártó olyan napernyő kollekciót álmodott meg, ami maximálisan flexibilis, és akárhol jár a nap hatákonyan biztosíthatunk árnyékot a pihenéshez.
A napernyő rendelkezésre áll tömör talppal, vagy a kialakításának megfelelően csavarokkal is lerögzíthetjük.

Nyitott mérete: (hosszúság) 300 cm.

Paraflex árnyekoló

Méretek: 200, vagy 270 cm

Ingenua árnyekoló

Méret (formától függ): 300, 350, 400, 500 cm

Eclipse árnyekoló

Méret: 270 cm

UMBROSA

INFINA

árnyekoló napernyő

Hagyományos, gyorsan felállítható elegáns vonalú napernyő.
Méretek (árnyékoló méretek):
300 / 350 és 250 / 300 cm

A FELHASZNÁLT TEXTILEK

A prémium minőségű Sunbrella szövetei kiválóak a kanapék párnázatához, de a napernyőkhöz is. UV-állók, vízállók, könnyen tisztítható anyagok kifejezetten a kertbe lettek tervezve. Az időjárás viszontagságainak remekül ellenállnak, kopásállók és könnyű tisztán tartani őket.
Az idő múlásával nem látszik rajtuk a használat. Nem teljesen tömör árnyékot szolgáltatnak, és színüktől függő gondosan megtervezett áteresztő képességük.

UMBROSA

RIMBOU LOTUS

árnyekoló napernyő

KÜLÖNLEGES FALEVÉLHEZ HASONLÓ FORMÁJÚ DIZÁJN JELLEMZI
ELÉRHETŐ TÖBB SZÍNBEN.
Mérete (a vitorla hossza): 260 cm

RIMBOU VENUS árnyekoló

Méretek: 290 cm (szélesség: 145 cm)

SPECTRA árnyekoló

Méretek: 250 cm, és 300 cm