Az élhető környezet kialakításáért!
ÁRNYÉKOLÓK

MAXIMÁLIS KOMFORT A SZABADBAN!

Napernyőink és árnyékolóink kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy mindenki ki tudja választani a megfelelőt. Kínálunk napvitorla jellegűt, állítható magasságút, és dőlésszögűt, ami még a lenyugvó nap elleni is árnyékot biztosít, és a pergolához hasonló szórt árnyékot adót is. Első lépésben válassza ki az életmódjának, szokásainak megfelelőt!

VÁLASSZON NAPERNYŐINK KÖZÜL!

UMBROSA

A hagyományos napernyők világát teljesen megújító Umbrosa légiesen könnyed, a természet formáiból ihletett merített, letisztult színvilágú kollekciót alkotott. A minőségi alapanyagok mellett különös gondot fordítanak az egyszerű és megbízható használhatóságra. Az Umbrosa napernyőcsalád pimasz stílusában ötvözi a játékos attitűdöt, az egyedi megjelenést és a funkcionalitást.

JARDINICO

A Jardinico napernyők nemcsak szemet gyönyörködtető formájukkal, robusztus szerkezetükkel és szinte végtelen variálhatóságukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem azzal a mérhetetlen stabilitással, amit egy erős szél esetén tanúsítanak. A Sunbrella szövettből készített teljesen UV álló napernyők nemes és elegáns megjelenése nagyszerű és hasznos díszítő elemei lehet minden hangulatos terasznak.