Puhafalú, hab töltőanyagú jakuzzik
SOFTUB

CSENDES, HORDOZHATÓ, ENERGIATAKARÉKOS

A masszázsmedence piacon újdonságnak számít a szilárd hab töltőanyagú, pehelykönnyű Softub jakuzzi. A szilárd hab töltőanyag funkciója nem csak a hőszigetelés, és a formai tartósság biztosítása, de egyben lehetővé teszi, hogy a medence oldalára is ráüljünk. A Softub jakuzzi könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető kis súlya miatt. A Softub puha falának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb masszázsmedence a piacon, melyben még a legkisebbek sem üthetik meg magukat, így kisgyermekes családok számára nagyszerű választás lehet.

Softub Sportster

Férőhely: 1-2 személy
Belső átmérő 130 cm
Űrtartalom: 530 liter

A Softub Sportster modell a meghitt jakuzzizásra készült, de előnyének tekinthetjük azt is, hogy pofonegyszerű felállítani a kertben, és beüzemelni

Softub Legend 220

Férőhely: 3-4 személy
Belső átmérő 150 cm
Űrtartalom: 830 liter

A Softub Legend modell jellemzője, hogy itt a gyártó kombinálja a műrattan anyagot, a faburkolattal. A fa alapzat kellemesebb kilépést biztosít. 

Softub Portico

Férőhely: 5-6 személy
Belső átmérő 170 cm
Űrtartalom: 1.130 liter

A Softub Portico az előzőekhez viszonyítva lényegesen tágasabb puhafalú jakuzzi modell, így társaságok kedvelt wellness eszköze lehet. Méretben megközelíti az akril modelleket.

Softub Resort

Férőhely: 5-6 személy
Belső átmérő 170 cm
Űrtartalom: 1.130 liter

A Softub Resort tágasabb modell, jellemzője, hogy itt a gyártó kombinálja a műrattan anyagot, a faburkolattal. A fa alapzat kellemesebb kilépést biztosít.