FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas AZURE

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

TEKINTÉLYES JAKUZZI

Frissülj fel a tágas és mély Azure medencében, masszíroztasd a talpadat a lábmasszírozó jetekkel, és közben nyújtózz el a kényelmes fekvőhelyen. ülőkében. A a jól felszerelt masszázs-rendszer, a beépített vízesés és a fényterápiaként használható  LED-es világítás mind, mind segítik a feltöltődést, kikapcsolódást. A medence súlya 151 kg, ezért a mozgatása, telepítése könnyű.

Férőhely: 4 személy
Méretek: 206 x 160 x 84 cm
Tömeg (száraz): 151 kg
Tömeg (vízzel): 1.041 kg
Űrtartalom: 890 liter
Befúvók: 18 db

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020

Áramigény: 230V, 50Hz 20A

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

A sorozat egyedülálló tulajdonsága a rendkívüli strapabírás, a könnyű szerkezet, az időtálló, kompozit burkolat, melyet könnyebb tisztán tartani. Könnyen és egyszerűen telepíthető. Az Azure  jakuzzi Espresso, Taupe és Sand színekben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

RENDKÍVÜL TARTÓS FELÜLETEK

A Freeflow Spas masszázsmedencék szerkezete könnyű, felületük sima tapintású, gránitos hatású. A jakuzzi anyaga rugalmas, mégis hihetetlenül teherbíró. A medence héja egyetlen darabból készül, nincs szükség belső, tartó keretre. Szinte törhetetlen,  megkarcolhatatlan, nehezen látszik meg rajta az idő múlása. A szigetelésnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető.
Espresso, Taupe és Sand színekben kapható.

A FREEFLOWSPAS SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

TETŐEMELŐ
Az alumínium tetőemelő szerkezet a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás a jakuzzi thermotetejének mozgatására. Többféle kialakításban kapható, választáskor vegyük figyelembe a helyigényeket.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső fontos kiegészítő, biztonságossá teszi a ki- és beszállást a medencébe. Anyaga és kidolgozása olyan, mint a masszázsmedence burkolata, színazonos és strapabíró.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]