Tegye élhetővé külterét!
KERTI GRILLEK

TEGYE ÉLVEZETESSÉ A KÜLTÉRI SÜTÉST!

Olyan grillezőket kínálunk, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak! Színesítse társasági vagy családi életét grillezéssel, és szervírozzon egyszerűen elkészíthető kitűnő ételeket ismerőseinek, családtagjainak! Szerezzen feledhetetlen pillanatokat szeretteinek frissensültekkel, grillezett zöldségekkel! Válasszon páratlanul gazdag kiegészítőinkből, melyekkel hihetetlen, egzotikus ételeket is könnyű szerrel elkészíthet!

VÁLASSZON MÁRKÁINK KÖZÜL!

BROIL KING

A Broil King professzionális minőségű grill készülékeket állít elő, mellyel kiváló ételeket készíthetünk családunk, ismerőseink számára. Ezeket a sütőket túlhevíthetjük a grillezés végén, és így az ételmaradékok hamuvá válnak, és könnyen eltávolíthatók. A gyártó szinte áttekinthetetlenül sok kiegészítőt készít a termékeihez.

Kamado Chef

A kamado grillek a távol-keletről származnak, és évszázadok óta használatosak, de Amerikában és Európában csak az utóbbi évtizedekben fedezték fel. Kiváló eszköz a hosszú (vagy sok) étel készítéshez, mert rendkívül jól tartja a hőt, és a kerámia anyag jótékonyan járul hozzá a tökéletes íz kialakításához. A rácsoknak, rostélyoknak a legnagyobb az igénybevétele a grillezés során, és választhat ennél a gyártónál az Ön sütési szokásához legjobban illőt!

Cactus Jack

A klasszikus és hordozható füstölő kocsik a kerti grillezés elengedhetetlen szereplői mikor nagy vendégséget kell ellátni. Grill és füstölő eszközeinkkel még a kezdők is ízletes húsokat készíthetnek. Velünk a sütés nem lesz füstbe ment terv! A Cactus Jack termékei amatőröknek és profiknak egyaránt ajánlhatók.

KamadoJoe

KAMADOJOE JELSZAVA: OSZD MEG ÉS URALKODJ!
Ez a grillező több sütési szintet ad, mely több felületet jelent,és így több ételt! Ebben az eszközben kiválóan vegyíthetők a különféle főzési, sütési megoldások! A gyártó maradandó, időtálló sorozatot alkotott, mely kiváló stílusával is vonzza a szemet.

OFYR

A kúp alakú, széles, lapos test kitűnő égésteret képez, ami egyben egy nagyon hatékony un. plancha főzőfelületet képez. A középről sugárzó hő hatására egy egyenletesen csökkenő hőmérsékletű, sokoldalú sütőfelületet kapunk, amin egyszerre készíthetünk más-más hőfokon készítendő ételeket.