Otthonába visszük bemutatótermünket 3D-s alkalmazásunkkal!

A rendkívüli helyzetre tekintettel elkészítettünk egy olyan oldalt Önnek, mellyel otthonába visszük jakuzzi bemutatótermünket! 

(3D-s videónk kezelését haladó felhasználók mindenféle ismertető nélküli is használni tudják, ilyen esetben gördítsen tovább!)

ÍGY MŰKÖDIK 3D-S BEJÁRÁSUNK

KEZELÉS, KATTINT­HATÓ PONTOK

A videó feltárja a 3D-s bejárás használatát. A virtuális bemutatóteremben Ön szabadon közlekedhet, minden terméket körbejárhat. A közlekedéshez használja a fel-le-jobbra és balra billentyűket, illetve kattintson a termékeknél lévő színes gombokra, ahol a termékről videót és további információkat talál.

A termékek méreteit is lehetősége van lemérni így otthonában úgy vásárolhat, mintha jelen lenne bemutatótermünkben. 

TALÁLJA MEG ÁLMAI JAKUZZIJÁT!

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Eddig több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá termékeink és szolgáltatásaink által.

HOTSPRING JAKUZZI SOROZATOK

HIGHLIFE SOROZAT
A Highlife sorozat igazi különlegesség eredeti stílusú oldalburkolatával, úttörő technikai kialakításával.
LIMELIGHT SOROZAT
A Limelight jakuzzi sorozat a prémium szegmens közepét képviseli, és valamelyest más elrendezést mutat.
HOTSPOT SOROZAT
A HotSpring HotSpot jakuzzi sorozatra a hatékonyság, és a kiváló, optimális helykihasználás a jellemző.

ENDLESS POOLS

A VÉGTELEN ÚSZÁS ÖRÖME

Az Endless Pools olyan vízáramoltatóval ellátott medence sorozatot takar, ami az amatőr úszók és a jakuzzizók minden igényét egyszerre igyekszik kielégíteni. Ez a sorozat különböző felszereltséggel áll rendelezésre. 

Ha szeretne egy medencét ellen­ára­moltatóval, ha napi fitness edzését szeretné otthon a saját úszóme­dencéjében elvégezni, az Endless Pools lehet a megoldás. 

Hogy segíthetünk a választásban?

Találja meg az igényeinek maradéktalanul megfelelő masszázsmedencét!

Összegyűjtöttük a szükséges információkat, melyek alapján eldöntheti, hogy milyen méretű, szolgáltatású, és formai kialakítású jakuzzi lenne Önnek a legmegfelelőbb! Ne feledje, döntése hosszú távra szól, és számtalan szempontot kell tekintetbe venni a választáshoz!

KÜLÖNLEGES KERTI BÚTOROK

A kerti bútoroknak a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is meg kell őrizniük minőségüket. Általában rozsdamentes fémek felhasználásával készülnek, melyeket különleges festékkel kell megvédeni a behatásoktól, mindemellett nagy kopásállóságot kell biztosítaniuk. Általánosan jellemző, hogy a prémium gyártók szintetikus anyagokat alkalmaznak, melyek minimális törődést igényelnek.

ETHOS KERTI BÚTOR
Az Ethos egy különleges, német piacra készülő kerti bútor család, amire elsősorban a hegesztett szerkezetre font műrattan a legjellemzőbb.
SPALOUNGE BÚTOROK
A Spalounge olyan beltéri stílusú bútorokat alkot, melyekkel a nappalinkban megszokott kényelmet a kertünkben is élvezhetjük.
JATI&KEBON BÚTOROK
Erre a sorozatra a legjellemzőbb a minőségi modern formavilág, ami remekül illeszkedik házunk külsejéhez. Darabjai időtállóak, szövetei rendkívül strapabírók.

KERTI GRILLEK ÉS FÜSTÖLŐK

Olyan grillezőket kínálunk, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak! Színesítse társasági vagy családi életét grillezéssel, és szervírozzon egyszerűen elkészíthető kitűnő ételeket ismerőseinek, családtagjainak! Szerezzen feledhetetlen pillanatokat szeretteinek frissensültekkel, grillezett zöldségekkel! Válasszon páratlanul gazdag kiegészítőinkből, melyekkel hihetetlen, egzotikus ételeket is könnyű szerrel elkészíthet!

BROIL KING GRILLEK
A kanadai Broil King professzionális minőségű grill fekete és ezüst színű gázos és faszenes készülékeket állít elő.
KAMADO CHEF GRILLEK
A Kamado Chef egy konvencionális faszenes kerámia grill, amiben kiváló, zamatos ételeket készíthetünk.
OFYR DESIGN GRILL
Az Ofyr egy speciális grillező bronz anyagból, ami minden környezeti hatásnak ellenáll, és egyben kerti dísz is.

SPATREND: A FELEJTHETETLEN OTTHON TÖLTÖTT PERCEKÉRT..

Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre, ahol, azóta Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük. 

Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására. Termékeink körét folyamatosan bővítjük hogy Ön, családja és ismerősei fejelthetetlen pillanatokkal legyenek gazdagabbak.

SZAUNÁK
Elsősorban személyre szabott finn- és infraszaunák kivitelezésével foglalkozuk, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Készítünk különleges faanyagokból is szaunákat.
ÁRNYÉKOLÓK
Alapvetően négy féle árnyékolástechika létezik, mi egyaránt foglalkozunk a karos árnyékolókkal, a terasz árnyékolókkal, a napvitorla típusúakkal és az ernyő formálúakkal.
VÍZKEZELŐ SZEREK
A masszázsmedencék vizének tisztítására szolgáló különféle szűrőkön felül további alapvető szereket is készleten tartunk, hogy ügyfeleink igény szerint kényelmesen jussanak hozzá ezekhet a szerekhez.

KOMPLEX PROJEKT SZOLGÁLTATÁS

Elindítottuk professzionális tanácsadó szolgáltatásunkat komplex projektekhez tervezőknek, kivitelezőknek, közületeknek.

KOMPLEX PROJEKT SZOLGÁLTATÁS

Elindítottuk professzionális tanácsadó szolgáltatásunkat komplex projektekhez tervezőknek, kivitelezőknek, közületeknek.

Mi a SpaTrendnél mindenben a maximumra törekszünk!

“Termékeink kiválasztásában folyamatosan a legmagasabb minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt. Másfél évtizedes munkánk eredményeképpen cégünk valószínűleg (nem auditált eredmény) piacvezető pozíciót vívott ki magának a minőségi wellness termékek magyarországi piacán, amelynek eredményeképpen 2010-ben a világpiacot vezető gyártó minket választott a HotSpring jakuzzik forgalmazójául. Ennek a megtisztelő pozíciónak igyekszünk a legmagasabb szinten is eleget tenni.”