SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár augusztusban, az igazi jakuzzi szezon kezdete előtt felvonultatja Amerika legújabb masszázsmedence modelljeit! Ismerje meg a HotSpring jakuzzik fantasztikus új designját, vagy játsszon el a végtelen úszás gondolatával, és csodálja meg az Endless Pools sportmedencéit! A HotSpring jakuzzik új modelljei mellett válogasson a pehelykönnyű Softub és további prémium kategóriás masszázsmedencékből!

Kérjük ennek a rövid űrlapnak a kitöltésével jelezze részvételi szándékát a SpaTrend Expón, hogy a SpaTrend szakértői felkészülhessenek a fogadására:

MIT AJÁNL AZ IDEI EXPO?

A SpaTrend Expo ajánlatai alapján az érdeklődők akár a teljes kertet és teraszt be tudják rendezni a kültéri életmód termékeivel. A SpaTrend területén található, a teraszt télen-nyáron élhetővé varázsoló óriási alapterületű Renson árnyékoló alatt minőségi Jati & Kebon, valamint Ethos kerti bútorok széles választéka várja a látogatókat.
A SpaTrend tágas grill bemutatótermében pedig gázüzemű és faszenes prémium kanadai Broil King grillsütők, Kamado Chef és KamadoJoe kerámia grillek Ofyr fafűtésű grillek és grillkiegészítők sokaságából válogathatnak az érdeklődők.
Augusztus 23-tól szeptember 1-ig széles termékskálával és egyedi kedvezményekkel várja a SpaTrend megújult, tágas ürömi bemutatóterme a wellness szerelmeseit, ahol Ön is biztosan megtalálja álmai wellness eszközeit!