GRILL TECHNIKÁK

A tökéletes grillezett ételek elkészítése könnyű, ha betartjuk a sütés alapvető szabályait! Jelenlegi útmutatóink segítenek Önnek a legjobb steak elkészítésében!

Válasszon témáink közül! A MÓDSZEREK  menüpont alatt a sütés elrendezési módjait tárgyaljuk, úgymint a közvetlen és az indirekt sütést. Kitérünk a forgónyárs használatára is, és a falemezen sütésre is. A SEGÉDLET alatt a marhahúsok típusait tárgyaljuk aszerint, hogy az állat mely részéről származnak. Ugyanitt található segédlet a steak, a tenger gyümölcsei, a zöldség és hasonlók grillezésére is. A TECHNIKÁK menüben magát a hús sütését a gyakorlatban vesszük górcső alá. A FÜSTÖLÉS alatt a füstölő eljárásokat ismertetjük. A GRILL VIDEÓK menü alatt igyekeztünk a leghasznosabb videókat csokorba gyűjteni.