GRILL TECHNIKÁK
VISSZA: /TECHNIKÁK, MÓDSZEREK, ESZKÖZÖK
A tökéletes grillezett ételek elkészítése könnyű, ha betartjuk a sütés alapvető szabályait! Jelenlegi útmutatóink segítenek Önnek a legjobb steak elkészítésében!
![](https://broilking.hu/wp-content/uploads/2021/06/methods_blue-2.png)
![](https://broilking.hu/wp-content/uploads/2021/06/guides_blue-2.png)
![](https://broilking.hu/wp-content/uploads/2021/06/techniques_blue_2.png)
![](https://broilking.hu/wp-content/uploads/2021/06/smoking_blue_2.png)
![](https://broilking.hu/wp-content/uploads/2021/06/videos-1-2.png)
Válasszon témáink közül! A MÓDSZEREK menüpont alatt a sütés elrendezési módjait tárgyaljuk, úgymint a közvetlen és az indirekt sütést. Kitérünk a forgónyárs használatára is, és a falemezen sütésre is. A SEGÉDLET alatt a marhahúsok típusait tárgyaljuk aszerint, hogy az állat mely részéről származnak. Ugyanitt található segédlet a steak, a tenger gyümölcsei, a zöldség és hasonlók grillezésére is. A TECHNIKÁK menüben magát a hús sütését a gyakorlatban vesszük górcső alá. A FÜSTÖLÉS alatt a füstölő eljárásokat ismertetjük. A GRILL VIDEÓK menü alatt igyekeztünk a leghasznosabb videókat csokorba gyűjteni.
![](https://broilking.hu/wp-content/uploads/2021/06/cikk-64012_lifestyle_01_l1.jpg)