PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BROIL KING SIGNET 90 GÁZGRILL

A népszerű Signet sorozat legnagyobb darabja a 90-es gázgrill, ami nem annyira méretbeli különbségével, mint inkább teljesítménybeli profizmusával tűnik ki társai közül. Ezúttal a három, alap Dual-Tube égő mellé egy oldalégő és egy hátsó, rotisserie égő is csatlakozik, hogy még teljesebb lehessen a grillezés élménye. Ezzel a gázgrillel már a nyársonsültek készítése vagy a szószok helyben történő gyártása, melegítése sem lehet probléma. Kiváló alapanyainak, remek sütőfeltételeinek és sokoldalúságának köszönhetően egy komplett konyha érzetét kelti, amit csak tovább fokoz a kényelmesen nagy rakodó- és tárolófelületek jelenléte. Akasztók, polcok és rekeszek várják a grillezéshez használt eszközöket és a hozzávalókat, hogy minden egy helyen legyen. Bár a grill nem egy könnyű darab a maga 60 kilójával, az egyébként fixen rögzíthető kerekein mégis szinte erőfeszítés nélkül gurítható, így nem kell egy helyre lecövekelni, a körülmények függvényében bátran mozgatható.

• Gázüzemű grillsütő
• Elektronikus gyújtó rendszer
• Rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer  3 db 
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• 3 kW oldalégő
• 4,5 kW rozsdamentes acél hátsó grillező égő
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Porcelán bevonatú melegen tartó rács
• 3 kW oldalégő serpenyőnek, lábasnak
• Forgó grillnyárs elektromos motorral a nagy sütőtérben
• Minőségi anyagai miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei miatt könnyen mozgatható, de rögzíthető is
• Higiénikus rozsdamentes felületek

 

Adatok
-Hossza 158 cm
-Szélessége 59 cm
-Magassága 123 cm
-Súlya 62 kg

 

Sütőfelület
65 x 38 cm

Crown 440 gázgrill

Crown 340 gázgrill

Crown 320 gázgrill

SovereignXL 90 gázgrill

Sovereign 90 gázgrill

Signet 90 gázgrill

Signet 40 gázgrill

Signet 20 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top