PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BROIL KING SIGNET 340 GÁZGRILL

A Signet széria grilljei minden tulajdonsággal rendelkezik, amely által a legkelendőbb grillsütő lehet a piacon. A hatalmas sütőtérnek köszönhetően bármilyen méretű sült vagy akár egy egész pulyka egyszerűen és gyorsan elkészíthető benne. A Signet sorozat tagjai méltán elnyerték a Barbeque rajongók bizalmát, így segít Önnek elérni a legnagyszerűbb eredményeket minden egyes Grill-party során.

– 2 db matt-zománcozott öntöttvas rács
– Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ rendszer (hőelosztó és zsírterelő)
– Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
– Felhajtható tárolópolc 60 x 25,5 cm
– Oldalsó főzőlap 2,7 kw
Adatok
Hossza 158 cm
Szélessége 59 cm
Magassága 123
Súlya 58 kg
Sütőfelület: 65 x 38 cm

Crown 440 gázgrill

Crown 340 gázgrill

Crown 320 gázgrill

SovereignXL 90 gázgrill

Sovereign 90 gázgrill

Signet 90 gázgrill

Signet 40 gázgrill

Signet 20 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top