PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BROIL KING SIGNET 320 GÁZGRILL

Az egyik legnépszerűbb gázgrill a Broil King családon belül a méltán kedvelt Signet 20-as. Viszonylag szerény méretéhez jelentős sütőfelület társul, amihez porcelánbevonatos melegítőrács is tartozik. A rozsdamentes acélégőkből ez a grill hármat tudhat magáénak, amelyek egymástól függetlenül vagy akár egyszerre is működtethetőek. Könnyen indítható és gyorsan felfűt, de a legkedveltebb tulajdonsága az egyenletes hőeloszlása, ami nagyobb húsok, egész szárnyasok sütésére is alkalmassá teszi. A Therma-Cast alumínium sütőtér nagyszerű hőtároló, ezt egészíti ki a légkeveréses technika, így akár a karácsonyi pulyka is könnyedén elkészíthető.
Sütőfelületénél már csak a rakodófelülete méretesebb, ami egy nagyobb kerti partin mutatja meg igazán előnyeit. Az oldalpolcok elején kis rekeszek találhatóak, hogy a szószok, üvegek is biztonságban legyenek, a nagyobb edényeknek pedig a kétajtós grilltest nyújt megfelelő tárolóhelyet. A Signet sorozat a grillezés iránt rajongók legmegbízhatóbb társa, segítségével bármikor kiváló eredményt érhetünk el.

• Gázüzemű grillsütő
• Elektronikus gyújtó rendszer
• 3 db rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Porcelán bevonatú melegen tartó rács
• Minőségi anyagai miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei miatt könnyen mozgatható, de stabilan rögzíthető
• Higiénikus rozsdamentes felületek
•11.4 kW rozsdamentes Dual -Tube ™ égő rendszer

 

Adatok
– Hossza 158 cm
– Szélessége 59 cm
– Magassága 123 cm
– Súlya 61 kg

 

Sütőfelület
67 x 38 cm

Crown 440 gázgrill

Crown 340 gázgrill

Crown 320 gázgrill

SovereignXL 90 gázgrill

Sovereign 90 gázgrill

Signet 90 gázgrill

Signet 40 gázgrill

Signet 20 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top