PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

 

SpatrendUrom-bemutatoterem

SPATREND
BUDAPEST – ÜRÖM 

2096 ÜRÖM,
KŐBÁNYA ÚT 16.
Telefon: +36-26/550-177,
Mobil: +36-30/821-5545,

+36-30/932 6857,
Fax: +36-26/550-178
Nyitva: 09.00-18.00,
Szo.: 10.00-14.00

 

Maxcity-bemutatoterem

MAXCITY – Spatrend Outdoor Design


TÖRÖKBÁLINT TÓPARK U. 1/A
130-131 ÜZLET

Telefon: +36-30/499-8306
Nyitva: hétköznap 10.00-20.00,
Szombat: 10.00-20.00

 

SpatrendNyiregyhaza-bemutatoterem2

NYÍREGYHÁZA
Spatrend Nyíregyháza


4400 NYÍREGYHÁZA,
BELSŐ KRT. 51.

Telefon: +36-30/336-0874,
+36 30/605 3313
Nyitva: hétköznap 10.00-18.00,
Szombat: 10.00-14.00
(Vagy egyéni időpont
egyeztetéssel)

 

Spatrend-bemutatoterem

VESZPRÉM – Aura Hidromasszázs Stúdió


8200 VESZPRÉM,
TÖRÖK IGNÁC U. 4.

Telefon: +36-20/9580-317,
Mobil: +36-20/9548-558
Nyitva: hétköznap 9.00-17.00,
Szombat: 9.00-14.00
(Vagy egyéni időpont
egyeztetéssel)

 

Komfortcentrum_bemutatotere

GYŐR – Komfort Centrum


9027 GYŐR, KISKÚT LIGET

Telefon: +36-96/529-900, +36-30/589-0634
Nyitva: hétköznap 8.00-17.00,
Szombat: 8.00-13.00
(Vagy egyéni időpont egyeztetéssel)

 

Valentino-bemutatoterem

DEBRECEN – Valentino Fürdőszoba Szalon


4030 DEBRECEN,
MIKEPÉRCSI ÚT. 92.

Mobil: +36-30/635-3033
Nyitva: hétköznap: 8:00-17:00,
Szombat: 8:00-12:00

 

Plantart


Törökbálint, Torbágy u. 14/A

Telefon: +36 23 511 720
Fax: +36 23 511 721
E-mail: ertekesites@plantart.hu, marketing@plantart.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Szombat : 08 – 18 óra
Vasárnap : ZÁRVA

 

KARDOS USZODATECHNIKA 

6000 Kecskemét, Ceglédi út 22.
Információ: 20/489-45-48
Telefon: 76/509-700 Fax: 76/509-702
E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu

Nyitva: 08.00-17.00,
Szo.: 08.00-12.00

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top