PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

Regal-590-gazgrill

BROIL KING REGAL 590 PRO GÁZGRILL

A Broil King gázgrillek Regal sorozatának második legnagyobb darabja az impozáns mérettel rendelkező Regal 590 Pro. Tekintélyt parancsoló megjelenésénél már csak a belső erényei nyűgözhetik le jobban a grillezést szerető közönséget. A Regal 590-et a profi szakácsok igényeinek messzemenő figyelembevételével tervezték, így sem a Broil King-től megszokott elsőosztályú alapanyagokban, sem széleskörű funkciók kínálatát látva nem lehet rá panasz. A porcelánbevonatos melegítő rácsok mellett a sütőtérben egyaránt megtalálható a rozsdamentes acélrács, a rozsdamentes hő-és zsírterelő Flav-R-Wave és 5 kiváló teljesítményű égőfej. Ennek a grillnek nem okoz gondot a nagyobb társaságok élelmezése, és a változó időjárási viszonyoknak is ellenáll. Működése könnyen szabályozható, óraműpontossággal dolgozik és a grillezés mellett a füstölés és a BBQ terepén is példás nagyszerűséggel áll helyt.

• Gázüzemű grillsütő
• Elektronikus gyújtó rendszer
• 5 db rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• Porcelán bevonatú tároló polc
• Minőségi anyaghasználat miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei miatt könnyen mozgatható, de rögzíthető is
• Higiénikus rozsdamentes felületek
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Forgó grillnyárs elektromos motorral a nagy sütőtérben
Mérete
– Szélesség 63 cm
– Magasság 125 cm
– Hossz 159 cm
– Súly 99 kg

 

Sütőfelület
80 x 48,5 cm

Imperial XLS  gázgrill

Imperial XL  gázgrill

Regal XL  gázgrill

Regal 590s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 440 gázgrill

Baron 340 gázgrill

Baron 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top