PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BroilKing_Monarch-320_1000px

BROIL KING MONARCH 320 GÁZGRILL

A külsejében jelentős átalakításon átesett, modernizált Monarch grillsorozat legkisebb tagja a 320-as gázgrill, amely méretéből adódóan az egyik leginkább helytakarékos, de mégis teljes értékű sütőalkalmatosság a piacon. A magasított állványos, zárt rakodóterű, oldalpolcos grill apró kertek vagy teraszok és kisebb társaságok számára ideális. Méreténél fogva nyitott állapotban sem foglal sok helyet, de ez a takarékosság a  teljesítményen egyáltalán nem látszik. A testesebb grillekhez hasonló minőségi alapanyag felhasználás jellemzi a Monarch 320-at is és megtalálhatjuk azokat a technikai újításokat is, amelyek olyan népszerűvé teszik a Broil King grilleket. Az elegáns megjelenésű grill tartós rozsdamentes acél alkatrészeket, rozsdamentes eljárással kezelt alumínium sütőrészt és erőteljes, Dual-Tube égőfejeket tartalmaz. A két éves garanciával érkező festett szerkezeten akasztók, zárt és nyitott polcok találhatóak, amelyek segítenek a grillezéshez használt kiegészítők és alapanyagok rendszerezésében. Kis mérete ellenére is nagy erő és megbízhatóság rejlik benne.

• Gázüzemű grillsütő
• Elektronikus gyújtó rendszer
• 3 db rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer
• Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
• Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
• Porcelán bevonatú melegen tartó rács
• Minőségi anyagai miatt rendkívül jól tartja a hőt
• Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
• Kerekei miatt könnyen mozgatható, de stabilan rögzíthető
• Higiénikus rozsdamentes felületek

 

Adatok
– Hossza 132 cm
– Szélessége 56 cm
– Magassága 122 cm
– Súlya 41 kg

 

Sütőfelület
56 x 38 cm

Monarch 390 gázgrill

Monarch 340 gázgrill

Monarch 320 gázgrill

Royal 340 gázgrill

Royal 320 gázgrill

Gem 320 gázgrill

Gem 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top