PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

Miért használjak gázgrillt?

Miért használjak gázgrillt?

Nagyon sokan feltették maguknak ezt a kérdést, mielőtt gázüzemű grillsütőre cserélték a jó öreg faszenes grilljüket, tárcsájukat, vagy kerti szalonnasütő sarkukat. Amíg a grillezés evolúciója nálunk megrekedt a hagyományos, de nagyon is kellemes szinten, addig a BBQ hazájában – Amerikában és Kanadában – már évtizedekkel ezelőtt elindult a grillezés forradalma, amely új, kifinomult módszereket hozott.

cikk-69614_lifestyle_02_kis

A gázüzemű grillsütők az elmúlt 20 év során óriási fejlődésen mentek keresztül. Nemcsak az áhított íz elérése volt a tervezés fókuszában, hanem a grillek formavilága is. A különböző építészeti környezetbe való elhelyezés igénye a grillek külső stílusjegyeit modernné, egyedivé tette. A rozsdamentes anyagok és a színezett felületek kombinációja különleges megjelenést kölcsönöz a harmadik évezred „kerti konyháinak”.

A hangsúly mégis a megfelelő íz elérése. Hogyan is tud egy faszenet sosem látott eszköz mégis a finoman füstös ízvilágot elérni. A megoldás a sütőtér felépítésében rejlik. Az öntött alumínium sütőtér nagyszerűen tartja a hőt, és akár 350-400 fokra is fel tud melegedni. Mind a rozsdamentes, mind az öntött vas sütőfelületek a tökéletes íz elérését szolgálják. A sütőfelületről lecsöpögő nedvesség, az erre a célra kialakított zsírterelők felhevült felületén visszapárolog, és az így visszajutott aroma finom, füstös ízt kölcsönöz a húsnak. A megfelelő hőfok elérését a rozsdamentes égőfejek segítik. Egy minőségi gázgrill belső terében a hő teljesen egyenlően oszlik el. A gázgrill lehajtható tűztér-borítása szintén az egyenletes és magas hőmérséklet fenntartásáról gondoskodik, valamit segítséget nyújt a sütés közben felszabaduló finom aroma benntartásáról. A külső felületen elhelyezett hőmérő lehetőséget ad a sütési hőmérséklet folyamatos és pontos kontrollálására.

A széles méretkínálatnak köszönhetően mindenki könnyedén megtalálhatja a méretben és formavilágban neki legmegfelelőbb készüléket. Legyen a család 2-3 tagú, vagy jöjjön 100 fős vendégsereg, a grillezők bármilyen igényt kielégítenek. Mindenkinek megvan a saját grillezője.

Jó étvágyat kívánunk!
slide2B_1849404Miért praktikus egy gázgrill?
– könnyen, gyorsan használható
– Fantasztikus ízeket tudunk elérni
– szinte bármit elkészíthetünk rajta
– nagyon könnyű tisztán tartani
– egyszerűvé, mindennapunk részévé válik a grillezés
– használata igen gazdaságos
– télen is használható

A SIGNET 20 a Broil King egyik legnépszerűbb darabja. Mérsékelt külső méretei mellett megfelelő méretű sütőteret kapunk egy 4-6 fős család számára. Külső megjelenése modern,  bármely kert ékessége lehet.

A Sovereign 90 a BROIL KING világszerte legnépszerűbb grillezője. A Sovereign egy nagy család minden igényt kielégítő társa lehet a kerti sütésben, mivel grillnyárssal, és a hozzá tartozó hátsó égőfejjel is rendelkezik, valamint nagyobb méretű sütőtere mellett egy külső oldalégő segíti az ételek elkészítését. Használata igen egyszerű. Ára pedig a saját kategóriájában hihetetlen. Talán ennek köszönhető népszerűsége.

Az Imperial XL – A BROIL KING legimpozánsabb modellje miden igényt kielégítő felszereltségével a legnagyobb családok, vagy baráti társaságok kerti luxus konyhája. Nagy teljesítményével, két égésterével, jól átgondolt, finoman hangolható hőfokszabályzásával, hátsó égőfejjel felturbósított fő sütőterével, mindkét égéstéren átívelő grill nyársával és oldalégőjével a világ legátgondoltabb grillsütője. Masszív rozsdamentes szerkezete és kifinomult ipari formaterve páratlan választássá teszi.

cikk-64011_lifestyle_01_kis

ARCHÍVUM

KATEGÓRIÁK

Back to Top