PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK
  • Milyen grillrácson süssünk?

    Jó esetben a kerti grilledhez többféle grillrács is tartozik. A megjelenésbeli különbségek mellett maguk az anyagok is eltérnek egymástól, így mindegyik más-más étel készítésében jeleskedik. Öntöttvas A nagyszerű hőtartása és egyenletes hőleadása miatt elsősorban húsok sütésére alkalmas. A magas hőfokot elérő rácsok nagyon szép grilljelet hagynak, a vaslapok pedig tökéletesek a húsokon lévő kéreg képzésére….

  • Grillezzünk különféle eszközökkel!

    Grillezzünk különféle eszközökkel! Az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy akkor sütünk-főzünk a szabadban, amikor csak kedvünk tartja. Akár szűkebb családi körben, akár nagyobb társasággal hódolunk a kedvtelésünknek, nem árt, ha kéznél van néhány praktikus és tetszetős eszköz, melyek nem csak megkönnyítik a munkát, hanem kertünknek, teraszunknak is méltó díszei lehetnek. Csakhogy a különféle ételekhez…

  • Miért használjak gázgrillt?

    Miért használjak gázgrillt? Nagyon sokan feltették maguknak ezt a kérdést, mielőtt gázüzemű grillsütőre cserélték a jó öreg faszenes grilljüket, tárcsájukat, vagy kerti szalonnasütő sarkukat. Amíg a grillezés evolúciója nálunk megrekedt a hagyományos, de nagyon is kellemes szinten, addig a BBQ hazájában – Amerikában és Kanadában – már évtizedekkel ezelőtt elindult a grillezés forradalma, amely új,…

  • Tippek a kerti sütögetéshez

    Tippek a kerti sütögetéshez Ha szeretnénk kellemesen eltölteni egy estét jó társaságban, a megoldás: a sütögetés! Kertben, teraszon, még egy nagyobb erkélyen is megejthetjük, csak figyeljünk az időjárás-jelentésre és arra, hogy a hús oda ne égjen… Persze nem árt néhány tipp, hogy biztosan elkerüljük a bakikat. A tűzgyújtás fortélyai A grillpartik alfája és ómegája maga…

  • És van-e sütnivalónk?

    És van-e sütnivalónk? Hát persze hogy van, hiszen anélkül nem lehet grillpartit szervezni! No de az sem mindegy, hogy mit választunk az est főszereplőjének. Ha többfajta húst sütünk, érdemes egy időben sütni őket, így az ízek kellemesen keveredhetnek. Intenzívebb ízeket kapunk, ha közvetlenül a sütés előtt még egyszer megfűszerezzük a húsokat. Az olajban pácolt húsokat…

Faszenes grill

tema_fejlec_imperial

Imperial XLS  gázgrill

Imperial XL  gázgrill


tema_fejlec_baron

Baron 490 gázgrill

Baron 490 gázgrill

Baron 440 gázgrill

Baron 340 gázgrill

Baron 320 gázgrill


tema_fejlec_regal

Regal XL  gázgrill

Regal 590s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill

Regal 490s  gázgrill


tema_fejlec_crown

Crown 440 gázgrill

Crown 340 gázgrill

Crown 320 gázgrill


SovereignXL 90 gázgrill

Sovereign 90 gázgrill


Signet 90 gázgrill

Signet 40 gázgrill

Signet 20 gázgrill


tema_fejlec_mon-roy-gem

Monarch 390 gázgrill

Monarch 340 gázgrill

Monarch 320 gázgrill

Royal 340 gázgrill

Royal 320 gázgrill

Gem 340 gázgrill

Gem 320 gázgrill


tema_fejlec_porta

Porta Chef 320 hordozható grill

Porta Chef 120 hordozható grill

Porta Chef hordozható grill


tema_fejlec_keg

KEG 4000 faszenes grill

KEG 5000 faszenes grill

KEG 2000 faszenes grill


tema_fejlec_fustolok

Smoke Offset

Smoke grill

Smoke Gas

Smoke Charcoal


HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top