PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

Gem-40-gazgrill

BROIL KING GEM SUPER

A Broil King legújabb kiválósága, a Gem Super is beállt a professzionális grillkínálat táborába. A BBQ szerelmeseit célzó konstrukció elsőosztályú alapanyagainak és tervezői évtizedes tapasztalatának köszönhetően kiváló sütési teljesítménnyel rendelkezik. Megjelenésében modern, kerekeinél fogva könnyen mozgatható és kis helyen is elfér. Mérete nem von le semmit képességeinek tárházából, a Gem Super képes sütni, grillezni, pirítani, miközben a tárolásra szánt felület nagysága sem csökken drasztikusan. Kisebb társaságok számára ideális választás ez a háromégős (plusz oldalégő), porcelánbevonatos sütőráccsal és krómozott melegen tartó ráccsal felszerelt kompakt grill. A sütődobozára örök garanciával, az égőkre három éves, egyéb alkatrészeire pedig két éves garanciával érkezik.

-Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
-Porcelán bevonatú melegen tartó rács
-Oldalsó égő 2,7 kw
-Minőségi anyaghasználat miatt rendkívül jól tartja a hőt
-Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik
-Kerekei miatt könnyen mozgatható, de rögzíthető is
-Higiénikus rozsdamentes felületek
Adatok
Hossza 53 cm
Szélessége 117 cm
Magasság 133 cm

 

Sütőfelület
32,5 x 49 cm

Monarch 390 gázgrill

Monarch 340 gázgrill

Monarch 320 gázgrill

Royal 340 gázgrill

Royal 320 gázgrill

Gem 320 gázgrill

Gem 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top