PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

Gem-20-gazgrill

BROIL KING GEM GÁZGRILL

Bemutatkozik a Broil King® GEM szériája, mely kivételes minőséget és tartósságot hordoz magában, éppen ezért nem csak egy lehetséges alternatíva. Nagyszerű funciókkal szerelték fel, hogy hosszú ideig kiszolgálhassa tulajdonosát. Ez a modell a Broil King belépő szintű grillezője. Ideális a kevés szabad hellyel rendelkező családok számára kompakt méretezése és felhajtható oldalsó grafit színű tárolói miatt.

– Különösen könnyű, mozgatható kialakítás
– Felhajtható oldalsó polc 50,5 x 24,5 cm
– Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer
– Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
– Kerekei miatt könnyen mozgatható, de rögzíthető is

 

Adatok
-Hossz 133 cm
-Szélesség 46 cm
-Magasság 120 cm
-Súlya 31 kg
Sütőfelület
49,5 x 32 cm

 

Monarch 390 gázgrill

Monarch 340 gázgrill

Monarch 320 gázgrill

Royal 340 gázgrill

Royal 320 gázgrill

Gem 320 gázgrill

Gem 320 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

 • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
  4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

  A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

 • 3. RECEPT – FAJITAS
  3. RECEPT – FAJITAS

  A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
  Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

 • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
  2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

  Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

 • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
  1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

  A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

ARCHÍVUM

KATEGÓRIÁK

Back to Top