PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BroilKing_Crown-440_1000px
BROIL KING CROWN 440 GÁZGRILL

Ez a sorozat magasságában alacsonyabb sütőtérrel került kialakításra, ami gyorsabb felfűtést eredményez. A rozsdamentes acélégőkből ez a grill típus néggyel rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül vagy akár egyszerre is működtethetőek, és amit kiegészít a bal oldalon elhelyezett oldalégő. Könnyen beindítható és gyorsan felfűt, de a legjobb tulajdonsága az egyenletes hőeloszlása, ami nagyobb húsok, egész szárnyasok sütésére is alkalmassá teszi. Az alumínium sütőtér nagyszerű hőtároló, ezt egészíti ki a légkeveréses technika. A fekete porszórt festéssel a gyártó azoknak kedveskedne, akik a fémszínű típusokat túl ridegnek vélik.

 11.4 kW égő rendszer rozsdamentes acélból
2.7 kW rozsdamentes acél oldalégő
2850 cm2 fő grillezés felület
1300 cm2 porcelán bevonatú öntöttvas rácsok
Flav-R-Wave grill nemesacél rendszerek
Négy rozsdamentes acél égő
Lineáris-Flow szelep
Sure-Lite elektronikus gyújtó
Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
Dupla rozsdamentes acél tető öntött alumíniumból
Dura-Bilt porcelán zománcozott grillező
Vezérlőpult és oldalsó asztal rozsdamentes acélból
Porszórt oldalzárások, fekete króm kisasztalok

 

Adatok  
Szélesség: 129 cm
Mélység: 61 cm
Magasság: 117 cm
   
Sütőfelület:
64 cm x 44 cm

 

Crown 440 gázgrill

Crown 340 gázgrill

Crown 320 gázgrill

SovereignXL 90 gázgrill

Sovereign 90 gázgrill

Signet 90 gázgrill

Signet 40 gázgrill

Signet 20 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top