PRÉMIUM KANADAI GRILLEK! TÁMOGATÁS      ELÉRHETŐSÉGEK

BroilKing_Crown-340_1000px

BROIL KING CROWN 340 GÁZGRILL

Ez a sorozat magasságában alacsonyabb sütőtérrel került kialakításra, ami valamelyest gyorsabb felfűtést eredményez. Ezt a grill típust három rozsdamentes égővel szerelték fel, amelyek egymástól függetlenül vagy akár egyszerre is működtethetőek, és amit kiegészít a bal oldalon elhelyezett, és lecsukható oldalégő. Könnyen beindítható és gyorsan felfűt, de a legjobb tulajdonsága az egyenletes hőeloszlása, ami nagyobb húsok, egész szárnyasok sütésére is alkalmassá teszi. Az alumínium sütőtér nagyszerű hőtároló, ezt egészíti ki a légkeveréses technika. A fekete porszórt festéssel a gyártó azoknak kedveskedne, akik a fémszínű típusokat túl ridegnek vélik.

8,8 kW égő rendszer rozsdamentes acélból
2130 cm2 sütési felület
730 cm2-es porcelán bevonatú öntöttvas grill rácsok
Flav-R grill rendszer
Három rozsdamentes acél égő
Lineáris-Flow szelepek
Sure-Lite elektronikus gyújtó
Deluxe Accu-Temp hőmérő
Dupla rétegű rozsdamentes zománcozott fedél fekete színben
Dura-Bilt porcelán bevonatú grillrács
Nemesacél kezelőpanel
Porszórt oldalsó polcok
Erős rögzíthető görgők
2,7 kW-os teljesítményű oildalégő

 

Adatok  
Szélesség: 125 cm
Mélység: 56 cm
Magasság: 117 cm
   
Sütőfelület:
48 cm x 44 cm

Crown 440 gázgrill

Crown 340 gázgrill

Crown 320 gázgrill

SovereignXL 90 gázgrill

Sovereign 90 gázgrill

Signet 90 gázgrill

Signet 40 gázgrill

Signet 20 gázgrill

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK, HASZNOS TANÁCSOK

RECEPTEK – KIEMELT ÉTELEINK

  • 4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL
    4. RECEPT – KOLBÁSZ MANGÓ CHUTNEY-VAL

    A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre csepegjen, mert a hirtelen felcsapó lángok könnyen megégethetik a kolbászokat. (Gázsütőnél ennek persze nincs jelentősége.) A rács beállítása után olajozd be kicsit a grillrácsot, majd melegítsd elő a sütőt.

  • 3. RECEPT – FAJITAS
    3. RECEPT – FAJITAS

    A fajitas fűszerkeverék elkészítéséhez keverd össze a chiliport az őrölt köménnyel és az oregánóval, majd add hozzá a fokhagymás sót és a vizet. Az így elkészített páccal öntsd le a lezárható zacskóba helyezett, csíkokra vágott húst, hagymát és paprikákat. Jól rázd össze az egészet, majd tedd félre pihenni.
    Melegítsd elő a grillt 200 fokra. Ha a grill már elég meleg…

  • 2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA
    2. RECEPT – CSILIS GOMBÁS MARHA BORDA

    Állítsd fel a keg grillt füstöléshez, amit 120-130 °C-ra kell előmelegíteni. Grillezés előtt fél órával áztasd be a füstöléshez használt mesquite fát. A bordákat készítsd elő a füstöléshez. Tedd őket egy rétegben egy tepsire és dörzsöld be a húsba a mustárt. Egy kevés olívaolajat csöpögtess rájuk és sózd be a bordaszálakat.

  • 1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK
    1. RECEPT – A TÖKÉLETES STEAK

    A hús előkészítésekor vágd le a felesleges zsírt a szeletekről. Egy zárható műanyag zacskóban keverd össze a pác elemeit, vagyis a húson kívül az összes hozzávalót. Ebbe a szószba forgasd bele alaposan a húst, majd a lezárt zacskóban hagyd érlelődni az ízeket. Szobahőmérsékleten 1 óra a minimum pácolási idő…

Back to Top